free joomla image slider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Program Ziarah Cakna Jabatan Perniagaan. Sumbangan kepada pelajar-pelajar Jabatan Perniagaan yang memerlukan bantuan dan terkesan akibat Covid 19.

Sumbangan berbentuk barang dapur iaitu ;
Beras 5kg
Gula 2kg
Tepung 2kg
Minyak
Beehoon
Ayam satu ekor
Kicap
Telor

Sumbangan disampaikan menerusi Cikgu Aidil Haikal bagi kwsn Raub dan Cikgu Hajar(kv lipis) bg kawasan Temerloh.

Jabatan Perniagaan merakamkan ucapan terimakasih kepada wakil yg telah membantu menyampaikan sumbangan dan terima kasih juga kepada guru guru yang telah memberikan sumbangan bg membantu mereka.

HANYA ALLAH SAHAJA YG DPT MEMBALASNYA.

 

KVTAA FUN RUN 2020 

Untuk makluman peserta KVTAA FUN RUN 2020. Berikut adalah aturcara dan route larian.

Semua dijemput hadir untuk memeriahkan lagi program ini.

Terima kasih.

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Untuk makluman ibu bapa, Notis Mesyuarat Agung Kali ke 29 beserta dgn borang kehadiran dan usul PIBG telah diedarkan kepada pelajar pada 21 Februari 2020 (Jumaat). Mohon ibu bapa ambil maklum untuk mengembalikan semula borang kehadiran dan usul tersebut melalui anak jagaan tuan/ puan selewatnya pada 26 Feb 2020 (Rabu). Maklumat lanjut mengenai mesyuarat agung tersebut adalah seperti lampiran di bawah.

 

Penilaian oleh Malaysia Board of Technologists (MBOT) seramai 12 org terhadap 4 program Diploma Kvtaa Bentong Pahang. Terima kasih tidak terhingga kepada semua warga KVTAA atas usaha keras dan segala pengorbanan dari segi masa dan tenaga yang telah dicurahkan dalam penyediaan utk menghadapi penilaian ini. Kita tunggu keputusan penilaian dan semoga Allah memberkati segala usaha kita dan memberikan yang terbaik buat KVTAA....insha Allah sama2 kita doakan.
#kvtaaACEIT!

Muat Turun

Kata Kata Hikmat

Kurang semangat mengakibatkan lebih banyak kegagalan berbanding kurangnya kebijaksanaan atau kemahiran.- Flower A. Newhouse

Portal Dilawati

Login

HYPERLINK

 

*Penafian

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top