Alhamdulillah....selesai sudah Kursus Pemahaman Outcome Based Education (OBE) dan proses audit dalam penilaian kendiri bg persediaan lawatan penilaian akreditasi oleh Malaysia Board of Technologist (MBOT) pd 13-14 Februari nanti. 4 program pengajian yg terlibat adalah Teknologi Elektronik, Teknologi Penyejukan dan Penyamanan Udara, Teknologi Kimpalan dan Teknologi Automotif. Semoga usaha mengadakan program dua hari ini telah bermanfaat buat semua dan mempermudahkan lagi usaha Kvtaa Bentong Pahang bagi memperolehi akreditasi penuh. Setinggi-tinggi penghargaan kpd En Rosli, Ketua Jaminan Kualiti KV Slim River yg sudi membantu KVTAA. Segala tunjuk ajar dan teguran tuan akan dimanfaatkan...insya Allah. Terima kasih mendoakan agar program2 kami memperolehi akreditasi penuh...amiin.

  

MASA DEPAN ANDA BERMULA DISINI

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan Km 6, Jalan Kuala Lumpur 28700, Bentong Pahang, Malaysia

Tel : +6092225466

Fax :+6092233089

www.kvtaabentong.edu.my

SISTEM PENGURUSAN KOLEJ

Who's Online

Kami mempunyai 33 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

Kata Kata Hikmat

Kurang semangat mengakibatkan lebih banyak kegagalan berbanding kurangnya kebijaksanaan atau kemahiran.- Flower A. Newhouse

Portal Dilawati

Muat Turun

Login

HYPERLINK

 

*Penafian

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top