Satu hubungan kerjasama dimeterai bersama Le Meridien Putrajaya dan Four Points by Sheraton Puchong. Sedia ada, 5 org pelajar KVTAA sdg menjalani engineering apprenticeship program di dua industri perhotelan ini. Hubungan kerjasama yg baik ini didoakan berpanjangan dan berterusan for years to come utk manfaat pelajar2 program Teknologi Elektrik, Elektronik, Penyejukan & Penyamanan Udara, Sistem Komputer & Rangkaian dan Pengurusan Perniagaan Kvtaa bentong Pahang. Insha Allah dan Alhamdulillah.

MASA DEPAN ANDA BERMULA DISINI

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan Km 6, Jalan Kuala Lumpur 28700, Bentong Pahang, Malaysia

Tel : +6092225466

Fax :+6092233089