free joomla image slider

 

 

Majlis Perasmian Program Career Fair Kvtaa Bentong Pahang 2019 dan Slot Career Talk oleh rakan industri drp Shobana Linda & Partners (program Pengurusan Perniagaan), DNS Vault (Program Sistem Komputer dan Rangkaian), Electricsolar (Program Teknologi Elektrik dan Elektronik) dan Kolej Yayasan Pahang (Program Teknologi Automotif). Setinggi2 penghargaan kepada rakan industri DNS Vault atas sumbangan buku2 untuk program Teknologi Sistem Komputer dan Rangkaian sempena program Career Fair KVTAA 2019. Semoga program ini bermanfaat utk semua pelajar Diploma Tahun 2 sebagai persediaan untuk On the Job Training akan datang dan seterusnya persiapan ke alam pekerjaan di industri. Tahniah kepada Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) KVTAA selaku penyelaras program ini.

   

Muat Turun

Kata Kata Hikmat

Kurang semangat mengakibatkan lebih banyak kegagalan berbanding kurangnya kebijaksanaan atau kemahiran.- Flower A. Newhouse

Portal Dilawati

Login

HYPERLINK

 

*Penafian

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top