free joomla image slider

26 NOVEMBER 2108 : Perasmian Program Career Fair KVTAA 2018 telah dirasmikan oleh Puan Pengarah Kvtaa. Program ini berlansung pada 26 Nov - 29 November 2018 . Antara aktiviti yang dijalankan di dalam program tersebut ialah Career Talk bersama pihak industri yang akan berlansung mengikut program masing - masing. Aktiviti kedua iaitu Resume And Interview Workshop yang dijalankan di dewan Kvtaa. Aktiviti ketiga iaitu Grooming Talk (Dress For Success) berkaitan etika berpakaian kemas. Aktiviti terakgir ialah Mock Interview dimana pelajar akan menjalankan sesi interview daripada pihak industri.

Penyampaian Bunting Kepada Ketua Program

Career Talk daripada Syarikat VSR SDN BHD

Career Talk daripada syarikat Koolman International oleh Manager Service En. Farish

Career Talk daripada syarikat SAPURA ENERGY