Satu program Lawatan Kerja ke Batam, Kepulauan Riau, Indonesia telah dijalankan pada 7 Oktober 2022. Lawatan ini telah disertai oleh wakil dari 5 buah Kolej Vokasional iaitu Kv Ampangan selaku penyelaras, Kv Port Dickson, Kv Tengku Ampuan Afzan, Bentong, Kv M.Zin, Melaka dan Kv Sultan Haji Ahmad Shah, Lipis. KVTAA telah diwakili Pn Hjh Fatiah binti Omar, Pn Intan Azleena bt Mohd Alis dan Cik Nor Azlin bt Ishak.

Dalam lawatan tersebut, NOTA PERSEFAHAMAN telah ditandatangani antara SMK NEGERI 1, BATAM dan wakil kolej vokasional yang terlibat. Setelah usai urusan tersebut, pelawat telah dibawa ke lawatan industri iaitu ke LABTECH sebuah kilang yang nenghasilkan kit pembelajaran dalam bidang vokasional. Pihak pelawat mengucapkan terimakasih kepada tuan rumah yang telah memberikan layanan penuh kemesraan kepada para pelawat.

 

  

MASA DEPAN ANDA BERMULA DISINI

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan Km 6, Jalan Kuala Lumpur 28700, Bentong Pahang, Malaysia

Tel : +6092225466

Fax :+6092233089

www.kvtaabentong.edu.my

SISTEM PENGURUSAN KOLEJ

Who's Online

Kami mempunyai 202 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

Kata Kata Hikmat

Kurang semangat mengakibatkan lebih banyak kegagalan berbanding kurangnya kebijaksanaan atau kemahiran.- Flower A. Newhouse

Muat Turun

Login

HYPERLINK

 

*Penafian

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top