Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada Majlis Pemuafakataan Ibubapa dan Guru KVTAA yang dihormati sekalian.
Sukacita dimaklumkan bahawa pelajar tahun 2 SVM akan mula cuti semester pada 13 MAC 2021 sehingga 3 APRIL 2021. Oleh yang demikian ibu/bapa/penjaga pelajar dibenarkan untuk mengambil pelajar di Asrama KVTAA pada 13 MAC 2021.

Dengan ini disertakan SURAT PENGESAHAN PENTADBIR KOLEJ VOKASIONAL UNTUK PELAJAR HADIR KE KOLEJ.

Sebarang perubahan akan dimaklumkan kelak. Terima kasih.

#BeSafe #Pray4Malaysia
HELP BREAK THE COVID-19 CHAIN

MASA DEPAN ANDA BERMULA DISINI

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan Km 6, Jalan Kuala Lumpur 28700, Bentong Pahang, Malaysia