Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada Majlis Pemuafakataan Ibubapa dan Guru KVTAA yang dihormati sekalian.

Makluman terkini mengenai pembukaan kolej bagi pelajar Tahun 1SVM 2020 dan 1DVM 2020 adalah pada 1 MAC 2021. Pendaftaran pelajar asrama adalah pada 28 Februari 2021. Berikut adalah BORANG PENGESAHAN PELAJAR KOLEJ VOKASIONAL TENGKU AMPUAN AFZAN, BENTONG. Hanya seorang penjaga dibenarkan untuk menghantar pelajar kembali ke asrama pada 28 Februari 2021.

Sebarang perubahan akan dimaklumkan kelak. Terima kasih.

#BeSafe #Pray4Malaysia
HELP BREAK THE COVID-19 CHAIN

MASA DEPAN ANDA BERMULA DISINI

Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan Km 6, Jalan Kuala Lumpur 28700, Bentong Pahang, Malaysia