free joomla image slider

Program Ziarah Cakna Jabatan Perniagaan. Sumbangan kepada pelajar-pelajar Jabatan Perniagaan yang memerlukan bantuan dan terkesan akibat Covid 19.

Sumbangan berbentuk barang dapur iaitu ;
Beras 5kg
Gula 2kg
Tepung 2kg
Minyak
Beehoon
Ayam satu ekor
Kicap
Telor

Sumbangan disampaikan menerusi Cikgu Aidil Haikal bagi kwsn Raub dan Cikgu Hajar(kv lipis) bg kawasan Temerloh.

Jabatan Perniagaan merakamkan ucapan terimakasih kepada wakil yg telah membantu menyampaikan sumbangan dan terima kasih juga kepada guru guru yang telah memberikan sumbangan bg membantu mereka.

HANYA ALLAH SAHAJA YG DPT MEMBALASNYA.